Blog

Výhody dotykových vypínačů

VÝHODY DOTYKOVÝCH VYPÍNAČŮ LIVOLO

Dotykové vypínače jsou prvním krokem k technickému vybavení „inteligentního domu“. Kombinují elegantní design, moderní technologie a jednoduchou instalaci, která nevyžaduje speciální dovednosti. Tyto vypínače jsou vybaveny dotykovým panelem, který můžete ovládat dotykem, dálkovým ovládáním nebo pomocí mobilní aplikace přes WiFi. Tento typ ovládání otevírá široké možnosti individualizace světelných scénářů ve Vaší domácnosti.

VÝHODY DOTYKOVÝCH VYPÍNAČŮ

1. ŠIROKÉ MOŽNOSTI OVLÁDÁNÍ VYPÍNAČŮ

Velkou výhodou dotykových vypínačů je v možnosti jejich ovládání. V naší nabídce naleznete klasické ovládání pomocí dotyku, dálkovým ovládáním rádiovým signálem, případně pohodlně přes Váš mobilní telefon, nebo přes hlasové asistenty.

Všechny typy vypínačů vždy umožňují ovládání vypínačů klasicky dotykem po dotykové ploše vypínače a to iv případě, že máte zakoupený vypínač s wifi, případně rádiovým ovládáním.

  • Pokud byste měli zájem ovládat vypínače dálkovým ovládáním přes rádiový signál, je ke vypínačům třeba dokoupit dálkový ovladač který si můžete vybrat na této stránce
  • Pro správné fungování vypínačů LIVOLO s ovládáním přes mobilní telefon, je nutno zakoupit řídící jednotku, pomocí které budete ovládat všechny wifi dotykové vypínače v domě.

2. ZAJISTĚTE ÚPLNOU BEZPEČNOST VE VAŠÍ DOMÁCNOSTI

Všechny modely jsou vybaveny pokročilou elektronikou, která reaguje na zkraty, vyhoření žárovek a výpadky v síti a automaticky vypíná vypínač. Nepřítomnost komponent a mezer na dotykových panelech poskytuje další bezpečnost a vylučuje možnost kontaktu s živými částmi. Dotykové spínače jsou pro děti naprosto bezpečné. Batolata po nich mohou ťapkat mokrýma rukama a nehrozí úraz elektrickým proudem. Proto si mnoho rodin vybírá právě tyto modely.

3. SNADNÁ VÝMĚNA STARÝCH VYPÍNAČŮ

Dotykové vypínače LIVOLO lze snadno namontovat do běžných krabiček tradičním způsobem. Instalace bude trvat jen pár minut. Nevyžaduje se žádné speciální vybavení. Standardní zapojení dotykových vypínačů vyžaduje pouze 2 kabely: Napětí a světelný okruh.

4. SVĚTELNÁ SIGNALIZACE LIVOLO VYPÍNAČŮ

Stav vypínače lze snadno zjistit podle podsvícení barev a ukazatele jsou jasně viditelné jak v noci tak i během dne.
modrá – vypnuto
červená – zapnutý

5. BEZPEČNÉ A KVALITNÍ MATERIÁLY

Dotykové panely jsou vyrobeny z tvrzeného skla, které se nebojí poškrábání a jiného poškození. Nepřítomnost mechanických prvků také snižuje riziko selhání jednoho z nich. Dotykové vypínače které nabízíme jsou navrženy pro 100 000 přepínacích operací. Navíc plochý skleněný panel se snadno čistí a jeho barva zůstává stabilní během celého používání a nezbledne jako klasické plastové vypínače.

Všechny elektrické zásuvky značky livolo jsou vybaveny bezpečnostní pojistkou a dle potřeby si můžete dokoupit vypínač s ochranou krytkou IP44 proti stříkající vodě, ideální do koupelny. Elektrické zásuvky si můžete zakoupit na této stránce

6. HODÍ SE DO KAŽDÉHO INTERIÉRU

Elegantní panel z hladkého skla vypadá elegantně a decentně. Dotykové světelné spínače proto dokonale doplňují moderní i klasické interiéry, aniž by přitáhly až příliš mnoho pozornosti. Jejich krása spočívá v detailech zpracování a elegantním provedení, díky čemuž dělají ovládání osvětlení designovým prvkem. Na naší stránce si můžete vybrat až ze sedmi barevných provedení: bílá, černá, zlatá, šedá, modrá, zelená a růžová.

7. SNADNÉ OVLÁDÁNÍ STMÍVÁNÍ

Výhody dotykových vypínačů Livolo jsou také v jednoduchosti používání světelného stmívače. Jeho zapnutí a vypnutí se provádí jednoduše pomocí krátkého dotyku na skleněný panel vypínače. Při delším dotyku na skleněný panel se intenzita osvětlení začne pomalu měnit dle Vašich požadavků. Vypínač si následně zapamatuje poslední nastavenou úroveň osvětlení a při dalším zapnutí se nastaví intenzita osvětlení podle předchozího nastavení. Není třeba dokoupit žádný další mechanismus pro stmívání jako u jiných typů vypínačů.

8. ŠIROKÉ MOŽNOSTI PŘIZPŮSOBENÍ

Velká výhoda Livolo vypínačů je v možnosti jejich modularity, resp. přizpůsobení sestavy vypínačů dle Vašich potřeb. V případě, že potřebujete mít více vypínačů vedle sebe, můžete si jednoduše vybrat z velkého množství modulů a k nim dokoupit více rámů podle potřeby. Pokud byste ke třem vypínačům a jedné zásuvce potřebovali dát ještě termostat, není to vůbec žádný problém.

Back to list

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *